lauantai 25. maaliskuuta 2017

Nuukuutta ens kuussa ravinnosta

Huhtikuu tulee olemaan tiukka kuukausi rahan suhteen, joten haasteita tulee olemaan. Lapsille onneksi tarjotaan ruokia päiväkodissa (3 lasta) ja koulussa (1 lapsi ) , joten ruokaa menee kuitenkin töissä ollessa vähemmän mitä muulloin. Lisäksi minä ja mies syömme paleoruokavalion mukaan ja lapsetkin osittain kotona. Ensikuu tuo varmasti tullessaan paljon keittoruokia, laatikoita, marjapuuroja ja marjakiisseleitä. Lapset syö leipää joten se leivotaan itse. Pakastimen ruuat hyödynnetään mahdollisimman hyvin. Ens kuussa varmaan myös saa satoa kun kylvää salaatteja jne. Aikuiset otamme eväät mukaan töihin jota syömme, molemmilla se luultavasti on jotain kevyttä esim. Salaatti ja kotona syömme oikian ruuan...
Toivottavasti ei tuke mitään ylimäärästä jotta selviydyttäisiin mahdollisimman pienellä rahalla sitten...
Tälläiset mietteet lauantaina...

3 kommenttia:

 1. Pakastinta kannattaa tosiaan hyödyntää, itse ostan usein punaisen lapun lihoja yms. pakastimeen kun halvalla saa ja ajoittain sitten pidän "pakastin tyhjäksi" viikkoja, jolloin ostan kaupasta vain tuoretavaran.

  VastaaPoista
 2. Hyvä ja totuudenmukainen blogi , odotan jo innolla uutta postaustasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tietysti ikävää tuo tilanne, missä ollaan (yli)velkaannuttu, mutta tuo vaan on valitettavasti nykyään arkipäivää monelle.Minulle myös. Velan otto ja osamaksut on tehty niin helpoksi, ja kulissit ja koti on pakko pitää pystyssä , koska muillakin. Ahdistavaa, mutta niin totta. Monelle. On mukavaa lukea blogia, jossa ei kaikkea saada näyttämään niin hienolta, vaan puhutaan asioista niinkuin ne on.

   Poista