keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Jos blogitauko päättyis nyt...

Pitkästä aikaa tänne kirjottelen. Samalla kokeilen onnistuuko kirjoittelu puhelimella, joka helpottaisi päivittämistä kummasti.
Viimeksi kirjottelinkin että olin aloittamassa yrittäjänä toimimisen ja näin todellakin on. Perustimme toisen yrittäjän kanssa liikkeen, jota nyt pyöritämme. Asiakaskunta nousee pikkuhiljaa.
Lisäksi äitiyslomani loppui ja olen siirtynyt vanhaan työpaikkaan myös takaisin.
Joten puuhaa on paljon perheen äitinä, yrittäjänä ja palkollisena.
Mutta se miksi haluan herättää tämän blogin hereille, on tilanne joka tällä hetkellä itseäkin hirvittää...karmean iso pino kalkoisia kirjekuoria joita ei halua aukaista... mun henkilökohtaisia laskuja, joista suurin osa on jo paljon myöhässä. Tällä hetkellä en siis tiedä missä mennään, mutta pitäisi alkaa toimeen jotta saisi talouden kuntoon. Nyt on tilanne niin ahtaalla ettei enään huonommaksi pääse... pelottaa että jossain vaiheessa soittaa ulosottomies.

Blogi on kuitenkin aina ollut se joka on saanut mut ryhdistymään ja toivottavasti myös nyt.
Nyt on herättävä. Toimiskohan tämä nyt niin että otan kahden päivän tavoitteen käsitellä ja laskea kaikki laskut ja lainat ja tuon ne sitten tänne julki, jotta saisin samalla selvitettyä itselleni tilanteen. Niin taidammekin tehdä. Joten palakkaamme parin päivän sisällä asiaan.

3 kommenttia:

  1. Kiva kun palasit ja ei se auta kuin tarttua härkää sarvista ja alkaa selvittää tilannetta. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa takaisin! Rohkeutta kirjeiden avaamiseen, aina voi yrittää neuvotella lisää maksuaikaa?

    VastaaPoista
  3. Ihana yllätys, et oot palannut kirjoittamaan! Löysin blogisi kesällä 2015 ja luin silloin kaiken läpi. Viime vuoden kävin täällä aina satunnaisesti katsomassa, olisiko jotain uutta tullut. Oot monesti ollut mielessä ja toivoin, et sun talous ois helpottanut. Kurjassa kierteessä nyt oot kyllä ollut monta vuotta, mutta kyllä noin sinnikäs nainen tästä selviää!

    VastaaPoista