sunnuntai 9. elokuuta 2015

Mahtavia yllätyksiä

Tänään kävin katsomassa tiliä, miettien montako kymppiä vielä tästä summasta on jäljillä millä kuukausi pitäisi elää. Kauhukseni huomasin että rahaa on tullut jostain todella iso summa, miettien millä oon meinannut että tämä kuukausi täytyy elää.

Tarkemmin katsoen tilanne on että vaikka päätöstä ei kotiin asti olekaan tullut, Kela oli maksanut 3 kuukauden lapseni korotetun vammaistuen tililleni. Luultavasti tämä taas tulee seuraavan kahden vuoden ajan. Katsotaan nyt kun päätös tulee.

He, eka reaktio. Loput laskut esiin. No, niitä en vielä maksanut.Aloin miettii että autokin ois laitettava kuntoon ja matkalle tänään pakatessani huomasin että yhdeltä lapselta puuttuu oikeasti vaatteita. Sukkia ja housuja olen ostanut jo aikasemmin uutta kokoa, mutta puserot puuttuu ei yhtään  oikean kokoista ole.

No, laskut varmasti maksan vielä illemmalla ja luulisin että järkevintä olisi maksaa yksi osamaksuista kokonaan. Siitä sitten jäisi vielä vaatteisiin ja ruokaan sekä koulutarvikkeisiin, kun vain nuukana pysyy. Mutta kuinka helpottunut olenkaan.

Jännityksellä odotamme matkaa, joka on niin tuettu ettei meillä mene mitään maksua. Puitteet ihanalle reissulle on mahtavat. No, nyt on mahdollisuus oikeasti taas alkaa talouttaan miettimään ja sitä korjaamaan. Kunhan tämän muistaisi nyt vain.

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu! Helpottanee vähän arkeasi tuo lisäraha. Maksa ihmeessä ainakin yksi osamaksu pois, se kuulostaa hyvältä alulta suosta pois pääsemiseksi.

    VastaaPoista