keskiviikko 5. elokuuta 2015

laskunsa on maksettava eikös juu...

Tili tuli, tili meni... käyttörahaa jäi tilille 141,49€. Sillä ostetaan kuukaudeksi bensaa autoon ja perheelle ruuat sekä koululaiselle koulutarvikkeet juu...Myöhemmin tulevasta elatustuesta jää kun Opintolaina on maksettu lisää rahaa elämiseen 18,48€. Joo, ei taida tulla tollasilla rahoilla perhe toimeen. Visa oli pyytänyt maksettavaksi 180,00€ joten korkojen yms. Kulujen jälkeen sinne jää hieman rahaa, millä ostaa ruokaa. Loppukuusta tulee onneksi lapsilisät ja ehkä hieman lisiä viimeinen päivä, mutta siihen on pitkä pitkä aika,  kun rahaa tarvii heti.

Osamaksuja jäi maksamatta vielä 110,49€ joista mennyt vasta eräpäivä umpeen, mutta ei niitä pystynyt maksaan. Odotan että Kelalta tulis päätöksiä vammaistuesta ja kodinhoidontukea pitäisi kanssa hakea, mutta ei mitään tahdo jaksaa näitä raha-asioita nyt.

Rahat meni Asumiskuluihin ja -lainaan 760€ (sovittiin että tässä kuussa maksetaan vähemmän) puhelin 50,50€ (2 liittymää) vakuutukset 117,02€ osamaksut 464,87€ ja yhden laskun myöhästymismaksu 5,23€. Että sinne meni rahat....

Enempää ei jaksa tänään ajatella rahaa, tai sen vähyyttä. On niin turha olo tämän suhteen. Että näillä fiiliksillä...

6 kommenttia:

 1. Hei!

  Tässä yksi lempiblogeistani, kannattaa tutustua.

  http://notbuyinganything.blogspot.fi/

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy käydä katsomassa kun aikaa on.

   Poista
 2. Saisko esim. noita puhelinliittymiä vaihdettua halvempiin? Siitä vois tulla ainakin pieni helpotus. Tsemppiä edelleen!

  VastaaPoista
 3. Selailin tota sun edellistä blogia, jota en oo aiemmin lukenu jostain syystä. Kirjotit, että sun pojalla on keskittymishäiriö. Se on vahvasti periytyvää. Sanoisin, että soita heti huomenna terveyskeskukseen ja vaadi aikaa lääkärille, että pääsisit itse tutkimuksiin. (Ja muista kuulostaa puhelimessa erittäin surkealta, pienet itkut aina auttaa hoitoon pääsyä.) Nimittäin omat elämänhallintaongelmani paikansin juurikin tuohon asiaan. Ja sun rahavaikeudet kuulostaa siltä, että niiden takana olis samaa. Esim. nuo heräteostokset: impulsiivisuus kuuluu keskittymishäiriöön ainakin joissain tapauksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse luulen että olen ajanut tilanteeni tähän, kun olen parisuhteessa jossa joudun yksin kaiken ostamaan. Samoin olen välillä enemmän ahdistunut joistakin elämäni tilanteista, joka edes auttaa runsaasti tämmöisiä hetkessä tehtyihin heräteostoksiin. Jostain on elämän iloa hankittava. Nyt on sitten maksun aika. Ja olen yhä ihminen jonka täytyy saada kaikki nyt heti ja siinä on oma työstäminen joka minun täytyisi tehdä. Mutta toki ei keskittymishäiriötä voi sulkea pois mutta tällä hetkellä ei voimavaroja tutkimusrumbaan mulla ole.

   Poista
  2. Niin, ajattelin että se voi olla taustatekijänä noihin asioihin. Esim. juuri stimulaation hakeminen voi olla osa häiriötä ja sitähän heräteostokset on. Mutta ymmärrän tosi hyvin ton, että ei ole voimavaroja rumbaan, vähän mietin itsekin että mitä tässä nyt tuli tehtyä, kun tutkimuksia vaadin... Mutta kun oma tilanteeni on sellainen, että ei tästä yksi tule yhtään mitään.

   Kiva, kun olit saanut niitä Kela-rahoja! Siitä se lähtee. :)

   Poista