tiistai 4. elokuuta 2015

Huomenna maksella laskuja

Huomenna on jälleen tilin tyhjennys päivä. Tulee palkka ja menee palkka. Tänään pitäis alkaa kaivelemaan laskuja, mitkä  ovat luultavasti kolmessa eri paikassa. Kaikkia ei ole edes avattu, E-LASKUJA on ainakin myöhässä luultavasti myös muita laskuja. EI tee mieli yhtään alkaa kaivelemaan jälleen niitä laskuja ja todeta että mun talous ei vain kestä.

Lisäksi autoon pitäisi tehdä vuosihuolto, akku, jarrupalat ja yks nappi vaihtaa ja kesärenkaat ostaa. En osaa edes arvioida hintaa. Sen tiedän että jarrupalojen ja tämän napin vaihto on jo yhteensä 180€. Joku heitti arvion että kesärenkaat saan 380€:lla.

Joo, tuntuu että ei ole todellista. Millä tässä elää. Harmittaa ja ketuttaa. No, eteenpäin.
On meillä tiedossa tässä kuussa kivaakin kun lähdemme koko perheen kanssa koulutukseen. 5 päivää täysihoitoa ilmaiseksi, töistä pitää olla pois mutta siitäkin saa kuitenkin korvauksen. Silloin ainakin säästyy ruuan ostolta, joten jotain säästöä sekin.

Jospa saisin jossain vaiheessa jotain helpotusta. Tai saisin jaettua menot niin että jo etukäteen saisin maksettua laskut eikä aina myöhässä. Tuntuu vaan että väljyyttä ei tahdo olla niin paljoa että se onnistuisi.

Netti on ihmeellinen  asia. Minä en tiedä, miten se aina minut ohjaa johonkin nettikauppaan. Olin katsomassa ihan mitä vain, kohta huomaan selaavani jotain nettikauppaan.  Esimerkiksi käyn jonku blogia katsomassa ja luen sitä. Siellä on maininta jostain kirjasta, johon mielenkiintoni herää. Yllättäen jonkun ajan päästä huomaan olevani vertailemalla hintoja eri nettikirjakauppojen sivuilla. Ja se käy todella salakavalasti, jotenkin automaattisesti koko juttu.

Katsotaan kerkiänkö huomenna laittaa viestiä miten sain tilin tyhjäksi yhtenä päivänä. Tässä kuussa olen vasta saanut tuhlattua 9,80€. Ostin kahdeksi päiväksi evästä töihin. Valmisruokaa sekin. Näillä jälleen jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti