keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Lätinöitä

Viimeiset tilaukset ovat tänään postissa. Ja nyt menee ostamislakko nettiostoksiin kokonaan. Seuraavan kerran nettiostoksia saa harkita joulun aikaan ja nyt saa jäädä selaamatta sisustuskaupat, huutokaupat ja torit.

Lähdemme pitenetylle viikonlopulle mökille ja se on kesän ainut lomareissu. Mökki on meille ilmainen, uimahalliinkin meillä on liput jo aikoja sitten ostettu, joten lomaan menee ruokamenot ja varmaan on yhden kerran käytävä jäätelöä,  koska se on lapsille niin tärkeää. Kunhan saamme pidettyä sen yhdessä syöntikerrassa. Niin, ja vielä bensa kulut jotka meinasi unohtua.

Lisää menojaan on tulossa, kun akku autossa yllättäen loppu. Onneksi se vielä latasi, joten hengenhätä ei vielä ole, mutta ennen talvea se on vaihettava. Täytyy miettiä asiaa sitten kun kehittää jostain rahat vuosihuoltoon,  niin samalla.

Tuloja tuntuu vaikealta laskea, koska onhan mulla kuukausipalkka, lapsilisät ja elatustuki lisäksi lisät tulee mitkä ovat aina erisuuruiset joka kuukausi, sitten tulee vielä päätös  vammaistuesta jossain vaiheessa. Siinäpä ne tulot sitten onkin. No, jotain suuntaa antavaa voi tietenkin laskea.

Ruuasta ajoin säästää, maassa on paljon kasviksia, kasvihuone on viljelty, mutta täällä on niin kylmä ollut koko kesän että muuta tuotetta ei olla saatu kuin jokunen kurkku kasvihuoneessa ja retiisejä, joten paljon ei säästöä sillä keinoin tule. Saapahan nähdä saadaanko perunoita paljon omasta maasta, kun 20 kiloa sinne niitä . No, sellasia lätinöitä nyt.2 kommenttia:

  1. Joo yritä pitää se nettiostoslakko. Se on niin pettävän helppoa ostaa netistä ja varsinkin luottokortille :( itse oon huomannu saman ja oon myös yrittäny vähentää netistä ostamista.

    VastaaPoista
  2. Joo, nyt en ole ostanut enään netistä. Mutta olen alkanut havainnoimaan tätä eli lipsahdus lähes päivittäin jonnekin nettikauppa kuin vahingossa. Esim. Tykkään lukea blogeja, jossain kuvassa näen jotain mielenkiintoista ja kohta olen jälleen selvittämässä mistä mitäkin tuotetta saa ja mihin hintaan. Itse otan yleensä aina laskulle tai osamaksulla ja joskus toki maksan suoraan kun ostan nettikaupasta, mutta tuota ei yleensä tarvi miettiä kun saa maksuaikaa ja sitten ne kasaantuvat :(

    VastaaPoista