perjantai 10. heinäkuuta 2015

Konkurssi tulee, ei mahda mitään

En ole pitänyt kirjaa menoista ja tuloista, toukokuun loppu ja koko kesäkuu sekä tämä jatku tähän päivään asti, kunnes päätin maksaa laskut. Nyt ei hymyilytä  lähinnä melkein toisinpäin. Minä ei taida ikinä oppia ja kohta varmaan ulosottovirasto kolkuttaa ovella. No, ei laskut ole sen enempää myöhässä kuin ensimmäiset muistutukset tulee niin yleensä sit saan viimeistään maksettua. Saas nähdä kauanko näin on.

Täytyisi alkaa selvittämään mitä kaikkia sitä on tullut tehtyä ja missä mennään. Sen tiedän että tilanne on huomattavasti huonompi mitä toukokuussa. Jotenkin tullut täysin luovuttaminen, eikä ole millään raha-asioilla ole väliä. Rahat ovat hävinneet kuin tuhka tuleen. Enkä varmasti osaa sanoa mihin kaikkeen sen olen saanut hävitettyä. Osamaksuja en ole saanut maksettua, mutta olen yhden ison osamaksusitoumuksen tehnyt lisää. En tiedä pitäisikö antaa kolisten  mennä kaikki kun on mennäkseen. Jättää vain kaikki huolehtimalla.

No, ei se ihan niin helposti taida käydä. Millähän kummalla sais ittensä lopettamaan tämän ihan turhanpäiväisen ostelun.  Kun siinä ei ole mitään järkeä. Sitten ei perusasioihin tahdo rahat riittää. Vaikka paljon on mennyt rahaa myös tarpeellisen olen nyt mennyt haksahtamaan omiin harrastuksiin ja niihin laittanut rahaa ja kun näperrän vapaalla ollessani kaikenlaista monellainen asia kiinnostaa. Mutta tarvikohan niitä taas hommata niin hirmuisesti, niin ettei niille löydy kunnolla edes tilaa. Siitä näpertää nyt ainakin seuraavat 3-5 vuotta.

Saahan näitä asioita miettiä ja saa lukea kaikkia rahaa käsitteleviä kirjoja (löytyy kotoa 5-7 kpl) ja blogeja, mutta miksi se ei tule millään käytännön tasolle ja ei tunnu omalta jutulta nyt. EN TIEDÄ mikä enää auttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti