keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Tammikuun kulut

Tiukkaa on ja yhtään ei kärsis lipsua, vaikka välillä lipsuukin mutta tällä eteenpäin.

Tilannehan oli tammikuussa se että tuloja ei ollut huonosti verojen jälkeen 2354,13€ vaikka lapsilisät meilläkin pieneni 30€.

Menopuolella sellainen tilanne, että jonkin verran meni yli oman tavoitteen ruokakulut/taloustavarat jotka viime kuussa oli yhteensä 487,14€ koulutuspäivänä tulisyötyä paikallisessa ruokalassa 7,80€, Asumiskustannuksia ja päivähoitoon laitettu 366,78€ , Vaatteisiin 19,35€ jolla ostin pojalle kahdet hanskat ja itelle 2 sukkaparia, kun alkaa kaikki sukat oleen rikki. Apteekkiin ja hammaslääkäriin mennyt 96,93€ , Bensaan mennyt jopa 150€ Ja puhelimeen 123,55€ johtuen että jouduin puhelimeen vaihtamaan 90€ näytön, kun lapsi hajoitti näytön.

Osamaksuja on maksettu 83€ ja erinäisiä vakuutuksia 240,46€ , harrastuksiin mennyt 37,95€ jossa on poikani uudet luistimet sekä 8€ spinning-tunti mitä kävin kokeilemassa. Erillisiä muita menoja oli 93,75€ ja lainoja on maksettu viime kuussa 1001,27€.

Niin ja 10€ on mennyt säästöön 52 viikon haasteesta tällä hetkellä. Kaikesta tästä huolimatta tulos oli - 353,85€. Vielä on pari paikkaa mistä voi nipistää, mutta ei niitäkään ihan loputtomiin enään ole. No, tammikuu on eletty ja nyt eletään helmikuuta ja odotellaan lisää harmaita hiuksia.

Tässä odottaa tää kuu missä saa laittaa sormen suuhuun ja todeta ettei pysty eikä kykene. Jos kaikki olisi mennyt niinkuin ajattelin olisi lisät tullut tässä palkan mukana huomenna, mutta ei niin ei. Nyt palkka ei riitä eikä riitä vaikka tulee elatustuki ja vammaistuki, osa laskuista pitää venyttää lapsilisiin pitää vain katsoa mistä ei ole maksumuistutusta. Myös yksi yllättävä juttu oli kun kävin verkkopankissa, jostain syystä pankki oli nostanut visa lyhennyksen 90€:sta 180€ ilman että mulle on sen kummemmin ilmoitettu asiasta. Joten hieman tympii tälläinen, koska taitaa olla että autoveroakaan ei voi jättää maksamatta. No, nyt vain pitää pähkäillä ja yrittää selviytyä. Huominen näyttää mihin rahkeet riittää.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti