keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Pian loppuu helmikuu

Tämä kuukausi on kyllä ollut todella tiukka. Nyt mennään jo viidettä päivää ilman rahaa. Huomenna onneksi tulee lapsilisät ja vielä kuun lopussa lisäpalkka. Alkaa kaapit olemaan melko tyhjänä jo, ja huomenna sitten on kauppaan mentävä.

 Onneksi vasta ensi viikolla on hiihtoloma, joten sitten on mahdollisuus jotain mukavaa lapsille tarjota. Suunnitelmissa on että lähdetään neljäksi päiväksi sukulaisten mökille, jossa saamme olla ilmaiseksi, joten maksettavaksi jää vain matkat ja ruoka, ja tietenkin se mitä nyt siellä palveluja käytetään. Kerran käydään ainakin uimassa, ja vuoden uimalipussa enään ei ole kuin 4 uintikertaa jäljellä, joten saattaa olla että joudumme ostamaan uuden perhelipun joka maksaa 60€. No, sen näkee sitten. Toivotaan että ensiviikolla vielä oisi hiihtokelejä ja pulkkakelejä.

Ensi kuusta ei ole tulossa yhtään sen helpompi rahallisesti. Luultavasti ainakin yhtä tiukkaa, jos ei tiukempaa. Rahat kun ei tahdo riittää ja yhä teen turhanpäiväisiä ostoksia, ennen kuin hoksaankaan ettei olisi vara. Netissä ostaminen vain on aivan liian helppoa.

Tällä hetkellä suuri tavoitteeni elokuussa vie kovasti ajatuksiani, koska olen päättänyt laittaa tämän sohvaperunan liikkeelle. Kunto täytyisi kohentua todella paljon elokuuhun mennessä, jolloin tarkoituksenani on osallistua triathloniin. Joten siltä osin treenattavaa on paljon ja jonkin verran olen tehnyt myös investointeja sen takia. Ostin paikalliselta yrittäjältä 10 kerran spinning-kortin 50€, uimalasit olen ostanut (työpaikka kustantaa 1kerta viikossa uinnin) ja sain sukulaisilta myös useamman kerran lipun ilmaiseksi, koska heillä on jäänyt se käyttämättä. Nyt postiin pitäisi vielä tulla juoksulenkkarit, jotka olivat 70% alennuksessa ja maksavat 50€. Sitten alkaiskin kaikki olla hommattu. Keväällä pitäis vielä korjata tuo mun mummomankeli, jotta sillä pystyis ajamaan :)

No, luottakaamme siihen että rahat jollain tasolla riittää ensikuussakin, kun mistään ei hirviästä voi enään kiristääkään. Ja tässä kuussa maksan yhden osamaksun pois, josta en ole vielä yhtään erää aksanut. Joten pian on maksettavana 350€ vähemmän osamaksuja.

Jospa minä saisin suurimman osan osamaksuista maksettua ennen kesälomaa, mutta katsotaan nyt miten käy. Aika näyttää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti