lauantai 27. joulukuuta 2014

On ollut hiljaista... Mutta nyt hiljaisuus loppuu...

Vuotta on vain hiukan enään jäljellä. Mulla on pitkään ollut hiljaiseloa, mutta pian se loppuu. Kohta saa laskea vuoden menot ja tulot sitten jatkaa jälleen ensivuosi huonommasta tilanteesta mitä tämä vuosi on ollut.
Juurikaan en kirjanpitoa ole tarkkaan pitänyt tänä aikana ja huolestuttava piirteeni on jälleen herännyt joten olen osamaksuilla taas ostellut kaikkea turhaa ja kiristänyt omaa tilannettani entisestään. No, valittaminen ei auta. Tilanne on se mikä on ja ensiviikolla on aika kerätä kaikki lainat jälleen yhteen ja suunnitella miten saisi kaiken jälleen maksettua.
Nyt on nimittäin tilanne se että vielä en tiedä riittääkö kuukausituloni kaikkiin menoihini ja syödäkin pitäisi. Joten typeryyttäni tilanteeni on todella tiukka ja enään varaa ei ole enempää hölmöillä. Kumpa vielä sen sitten muistaisinkin tässä ostos intoilussani. No, ensiviikon olen kotona, jolloin aika saada tietoon kaikki tulevat menoni, osamaksut, lainat ja kaikki muut velat, siitäpäs sitten jatketaan ensi viikolla ja alan taas pitämään tätä blogiakin enemmän ajan tasalla, niin tulee enemmän ajateltua sitten omia raha-asioitakin ja mielelläni otan teiltäkin vinkkejä ja kannustusta hyvät lukijat.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä!
  Vaikka vuosi lähtisikin vaikeammasta tilanteesta liikkeelle kuin tämä vuosi, ei se tarkoita etteikö se suunta voisi muuttua paremmaksi kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jospa se tästä taas :) Itsestänihän se lähinnä on kiinni miten ensi vuosi menee.

   Poista
 2. Tsemppiä! Oma luottokielto on aika hyvä, jos yrittää nettishoppailusta eroon. Silloin joudut maksamaan joko heti tai postiennakkona. Tämän koin itselleni hyvänä ratkaisuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luottokielto??? Tuollaisesta en ole kuullutkaan. Onko tuo niin kuin kaikki luotot esim. myös pankkien luotot kieltävä, vai voiko sen tehdä erikseen esim. klarnalle, ellokselle ja tälläisille ettei se merkintä näy esim. jos tarvitsee juurikin pankilta lainaa???

   Poista