keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Päivähoitomaksut

Nyt on tässä kuussa ilmaantunut jälleen suuri summa, mikä alkaa menemään nyt kuukausittain. Lasteni päivähoitomaksut 380€ yhteensä kuukaudessa. Tässä kuussa vielä pienempi summa, kun olivat nyt laskutettavassa kuussa vain kolme päivää hoidossa. Joten tämä summa alkaa menemään ensi kuusta. Paljoa ei tässä kuussakaan kerkiä talouttaan parantaan, joten tässä on varmasti kuukausia jossa talous horjuu pahasti.

Tänään jo hieman laskeskelin mitä kannattaa tehdä nyt näiden nykyisten laskujen kanssa, vielä se ei selvennyt, joten täytyy jatkaa myöhemmin. Nyt jälleen mietin kaikkea mahdollisia ratkaisuja. Tiukkaa tulee olemaan, todella tiukkaa. Joten hieman murheissani katson tulevaan. Jospahan kaikki järjestyy tavalla tai toisella. Siihen jälleen luotetaan. Enään ei voi ostaa mitään turhaa. Saati riittääkö rahat edes kaikkeen tarpeelliseen. Se jää nähtäväksi.

Taidan jatkaa vielä tälle illalle laskemista ja tarkkaa budjektilaskentaa, jotta talous ei kaatuisi. Nyt vois kyllä alkaa miettiä millä sitä tienais itelleen vähän lisää rahaa, vaikka pääsyyni kait se täytyy nyt laittaa sille, miten saa kulutuksen mahdollisimman pieneksi. No, laskemaan on alettava. Oli miten oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti