torstai 13. helmikuuta 2014

Ruokakuluista

Nyt kun olen pari viikkoa vetänyt hyvin tiukkaa linjaa kaupassa käynnin kanssa, olen havainnut toki sen että meillä on lähinnä valot nykyisin jääkaapissa, kun niin vähän tuon ostoksia. Eli viimeviikolla meni yli viidenkympin ostokset mikä oli tavoite... meni 77€ mutta tällä viikolla ei vielä ainakaan ole mennyt enempää kuin 49€. Sen tiedän että ihan tällä ei pärjätä ensiviikkoon, vaan ainakin maitoja ja vauvan vastiketta pitää kaupasta hakea. Muuten meillä varmaan onkin kaikkea niin että pärjättäisiin maanantaihin, jolloin yleensä suuntaan kauppaan.
Muuten olen hieman ihmetellyt meidän maidon kulutusta, koska sitä menee viikossa 15-20 litraa. tokihan meillä tämä kohta 2 vuotta vanha on melkoinen maitovasikka ja juo noin litran maitoa päivässä. no, huomenna vietän leivontapäivää, koska siitä tulee tosi hyvin säästöä kun on monta leivän syöjää.
Tälläisiä kuulumisia tällä kertaa.

5 kommenttia:

 1. Meillä kuluu viikossa maitoa myös lähes 20 litraa ja rahaa kuukaudessa pelkkään maitoon menee n. 70 euroa. Uskomaton määrää niin maitoa kuin rahaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä melkoinen määrä, mutta en sitä itekkään havainnut aijemmin kunnes aloin kerran viikossa käymään kaupassa.

   Poista
 2. No tuota... Miksi juotte maitoa? ;) Ei aikuinen oikeasti tarvi maitoa juotavaksi. Lapsillekin riittää vain osilla aterioita, esim aamu ja iltapalalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen on tottunut itse ja siihen on tullut totutettua lapsetkin. Meillä sitten toisaalta ei juoda kaupan värivesiä (mehuja) laisinkaan,vaan sit juodaan vettä tai itse mehustettua mehua.

   Poista
 3. Ei taida olla musta maidon juontia lopettamaan. Ei sitä varmaan aikuinen tarvitse, mutta hyvältä se maistuu, kun siihen on tottunut.

  VastaaPoista