keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Minä ite...

Olen hiljentänyt hieman blogini päivittämistä johtuen ihan siitä että elämässäni ja tilanteessani ei juurikaan mitään tapahdu. Ja sitä itsekin mietin että miksi näin on, varsinkin kun olen aijemmin ollut hyvin aktiivinen ihminen, joka aina innolla on mennyt kohti uutta ja aina on ollut korkeita tavotteita ja niihin olen myös päässyt, mutta nyt on pitkään ollut tyhjä olo eikä mikään ole ottanut tuulta alle ja mietinkin että mistä tämä voi johtua.
Sitä olen nyt tässä kauan miettinyt, koska en ole aina ollut näin saamaton asioiden suhteen vaan yleensä ympärilläni on paljon tapahtunut asioita. Yleensä olen ihminen jolla on rautaa tulella joka paikassa ja kuitenkin kaikki tulee tehtyä superhyvin. Silloin myös vasta osaan rentoutua, kun näen tehdyt asiat. Joten olen jokseenkin melko kytevä kekäle koko ajan, joka ei pala kunnolla vain kytee :) Olipas kuvaus.
No, haluan tietenkin asioille tehdä jotain, joten aloitin sitten tälläiset etäopinnot, joita voi kotoa käsin opiskella. Ja nyt on innostunut ja mukava olo, jos tässä nyt sitten sais nivottua kaikki asiat yhteen. Opiskelut valitsin siksi koska tykkään hirmuisesti opiskelusta ja tiedon nälkäni on suuri. Haaveeni on päästä vielä jossain vaiheessa lukemaan pidemmäksi aikaa, ja siihen nämä opinnot auttavat huomattavasti. Samoin tämä tulevaisuuden tavoite varmasti haastaa hyvällä tavalla mua myös muissakin tavotteissani runsaasti :)
En tiedä pitäisikös minun tehdä itelleni jonkin sortin lukujärjestys jotta saisin asenteen vihdoin kohilleen ja saisin pikku hiljaa kaikki elämäni asiat järkevään järjestykseen.Eipähän tainut taaskaan mitään järkevää tulla tästäkään jutusta, mutta sellaista :) Vielä on jostain syystä ajatukset ihan sekaisin, mutta toivottavasti ne tästä selkeentyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti