torstai 12. joulukuuta 2013

Pikapäivitystä tarjolla

Tänään on touhupäivä, joten pitkää juttua ei ole tulossa. Kun ohjelmassa on piparkakkutaikinoiden tekoa ja siivousta sekä joulutavaroiden etsimistä ja paikalleen jo siottamista. Mää niin tästä ajasta tykkään vaikkakin tämä on kallista aikaa, mutta on se myös perheen yhteistä aikaa ja joulussa vain aina on sitä jotain taikaa :)
Edellisessä jutussa oli puhe siitä imurista, jonka nyt saankin, kun yllättäen tuli hyvin rahaa meidän rakentamasta tiestä ja siitä puolet saan minä käyttää ja puolet käyttää avopuolisoni. Joten se on sitten minun joululahjani. Myöskin isoin lasku jota olen odottanut jääkin nyt tulematta, jippii... joten siihenkään ei tarvi miettiä nyt rahaa.
Nyt siis säästellen odotan seuraavaa rahapäivää joka on juuri ennen joulua, onko menoja niin vähän tässä että saisin lyhennettyä koko 355€ opintolainan pois. Se vasta joululahja itselleni olisi. No, lyhyestä virsi kaunis, tää jatkaa nyt kotitöitä kun pienimmät pojat vielä nukkuu.
Äänestäkää vain ihmeessä kuinka paljon tavaraa hävitän tammikuussa, kiitos jo osallistujille ja lisää ääniä vain peliin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti