perjantai 13. joulukuuta 2013

300 kpl tavaraa hävitetään ennen joulua :) Tehtävä suoritettu :)

Tuossa aikaisemmassa blogissani aloitin haasteen että ennen joulua vähennän kotoani 300 kpl tavaraa, tänne vaihtaessani blogin olin jo saanut hävitettyä 178 kpl tavaroita. Nämä tävarat olen hävittänyt sen jälkeen:

2 kpl kirjoja
5 kpl mukeja
28 kpl vauvan vaatteita 60cm
21 kpl vauvanvaatteita 70-80cm
20 kpl leluja
46 kpl poikien vaatteita n.120cm
5 lasten kirjaa
1 lasten peli
1 lasten palapeli
1 lasten pilailuhattu
12 kpl lasten ulkoiluvaatteita
3 kpl lasten juhlapuseroita
iso kasa hanskoja ja lakkeja

Nyt tuli hävitettyä 145 kpl tavaraa, vaikka suurin osa onkin vaatteita, vielä oisi tarkoitus paljon tavaraa vähentää. Joten tältä osin siis tavoite on saavutettu ja hävitettyjä tavaroita on yhteensä 323 kpl. Vaikka tuntuu ettei tuota edes vielä huomaa, jätän tämän nyt siltä osin että jatkan hävittämistä sitten tammikuussa.
Joten haastakaa minut ja käykää äänestämässä minkälainen määrä minun pitää hävittää tavaraa tammikuun aikana.

2 kommenttia:

  1. Anna mennä vaan. Hävitin toissa talvena 30 kuutiota tavaraa kaatopaikalle, divareihin kirjoja ja levyjä, huutonetissä meni halvalla jotain ja kuitenkin sain sievoisen summan. Viimekesänä kärräsin kirpparia harrastavalle tuttavalle kolme pikkuautokuormallista tavaraa. Ja kuormat olivat täysiä! Jälkeenpäin en ole kaivannut mitään. Vieläkin olisi jotain mistä voisi hyvin luopua.

    VastaaPoista
  2. Mahtavalta kuulostaa toi sun tavaran hävittämisen määrä. Itsellä vielä runsaasti urakaa edessä ja hävittäminen varmaan kestää kauan, kun kaikki tavarat mitä on varastoinut ei vielä edes ole meillä kotona, kun ulkovarastointi tiloja meille ei vielä ole raennettu, vaan ne rakennetaan vasta ensi vuonna.

    VastaaPoista